Ny elektronisk kostym för Esbri

Jonas
Gustafsson
DELA

Följande text publicerades även under vinjetten ”Esbrinytt” i Entré nr 1, 2009:

Esbris webbplats har fått ett ordentligt ansiktslyft. Vi har också lanserat en ny tjänst: föreläsningar om entreprenörskap via webb-tv. En tredje elektronisk nyhet är att vårt nyhetsbrev, e-Entré, har genomgått en ganska rejäl makeover.

I mitten av januari lanserades Esbris nya webbplats. Efter en omfattande omgörning är den nu modernare, lättare att navigera på och mer grafisk än tidigare. Vi är själva väldigt nöjda med resultatet. Surfa gärna runt lite, och hör av er och berätta vad ni tycker – oavsett om det handlar om beröm eller förbättringsförslag.

Vi har även ganska nyligen lanserat tjänsten webb-tv. Det innebär att ni kan se våra populära Estradföreläsningar direkt i er dator, när det passar er bäst. Visst, nog tror vi på Esbri fortfarande att Estrad är som allra bäst ”live”. Då kan man ju även ställa frågor direkt till föreläsarna. Och – kanske framförallt – man får ett riktigt bra nätverkstillfälle. Men det är ju inte alltid som tiden passar för att besöka liveversionen, och då kan webb-tv vara en lösning.

För er som inte bor i Stockholm kommer nog webb-tv som en extra glad nyhet. Nu kan man ta del av den senaste entreprenörskapskunskapen, oavsett om man råkar befinna sig i Hofors, Hong-Kong eller Hurghada.

Givetvis är Estrad via webben, liksom liveversionen, helt gratis. Allt ni behöver göra är att registrera er. Redan nu finns ett bibliotek med 17 intressanta föreläsningar om entreprenörskap, innovation och småföretagande att välja mellan.

e-Entré heter Esbris elektroniska nyhetsbrev som kommer ut med tio nummer per år. Det fungerar som ett komplement till den tryckta tidningen Entré och har getts ut sedan 2001. e-Entré är nu inne i sin tredje skepnad, först kom det ut i rent textbaserad form, sedan i en variant med både bild och text, och nu i ytterligare en uppdaterad och modernare version.

Prenumerationen på e-Entré är, precis som på Entré, kostnadsfri. Du registrerar dig enklast på vår webbplats.

För mer info om alla dessa aktiviteter, besök Esbris webb: www.esbri.se———–

1001

DELA