Workshop: Entreprenörskap och lärande

-
-
DELA

5-6 november 2007

I år tioårsjubilerar workshopen om entreprenörskap och lärande. Om du har varit med förut vet du att den innebär två dagar av inspiration, erfarenhetsutbyten och aha-upplevelser. Om du inte har varit med tidigare tycker vi att det är hög tid att delta i år!

Till workshopen välkomnar vi arbetssugna lärare i entreprenörskap, både från högskola/universitet och gymnasiet. Ni kommer att bjudas på rika möjligheter till erfarenhetsutbyten med kollegor från en mängd andra lärosäten, föredrag från inspirerande aktörer om lärande och/eller entreprenörskap och mycket mer. Allt i en stimulerande miljö på Yasuragi Hasseludden utanför Stockholm.

Vi kommer att ha parallella spår (ett för universitet/högskola och ett för gymnasiet) och gemensamma pass. 2007 års workshop kommer också att innehålla en stor del praktiskt arbete. Tanken är att du ska få med dig verktyg hem som kan användas i din ordinarie verksamhet.

Förutom kollegor från hela Norden möter du bland andra:

Malin Gawell, filosofie doktor med socialt entreprenörskap som specialitet, verksam vid NUTEK och ESBRI,
Daniel Hjorth, professor vid Handelshögskolan i Köpenhamn, som bland annat intresserar sig för estetik och organisatorisk kreativitet,
Lena Ramfelt, forskare och lärare som vet hur det känns att undervisa studenter på KTH, Stanford och i Singapore – samtidigt,
Mikael Samuelsson, vd SSE Business Lab, forskare vid Handelshögskolan i Stockholm och med ett förflutet som företagare i olika branscher,
Kelly Shaver, professor i psykologi vid College of Charleston, USA med pedagogiskt pris i bagaget, samt
Gudrun Svedberg, som nyligen har disputerat på en avhandling om vad som händer när man inför entreprenörskap på gymnasiet.

En nyhet för i år är att vi initialt begränsar antalet anmälningar per lärosäte/skola till 3 personer. Detta för att möta den stora efterfrågan så att så många skolmiljöer som möjligt kan vara representerade på workshopen.

Anmäl dig redan nu för att försäkra dig om en plats! Förra årets workshop blev snabbt fulltecknad och vi hade väntelista. Dessutom får du en ”boka tidigt-rabatt” om du anmäler dig senast 7 september. Då betalar du endast 3 400 kronor (exkl moms). Efter 7 september är priset 3 900 kronor (exkl moms).

I priset ingår deltagaravgift, en övernattning, samtliga måltider, dokumentation och tillträde till det japanska badet – Yasuragi. Du får också möjlighet att prova Qi Gong. Observera att anmälan är bindande. Om du får förhinder går det bra att en kollega tar din plats.

Sista anmälningsdag: 26 oktober 2007.

Vi ber att få återkomma med det slutgiltiga programmet, men ungefärliga hålltider är att vi inleder workshopen 9.00 måndag 5 november, och avslutar 16.00 tisdag 6 november.

För er som vill starta konferensen utvilade och nybadade rekommenderar vi att bo över från söndag till måndag. Denna hotellnatt bokas till specialpriset 995 kronor (inkl moms) direkt hos Yasuragi Hasseludden på telefonnummer 08-7476400. Ange ”ESBRI” när du bokar.

Om du har frågor eller vill anmäla dig till workshopen mejlar du helene.thorgrimsson@esbri.se

Vi behöver följande uppgifter:
– Namn, högskola/universitet/skola, institution
– Adress, telefon samt e-postadress
– Faktureringsadress (om annan än ovan)
– Eventuella önskemål avseende mat (vegetarisk, glutenfri etc)

Skriv också gärna ner eventuella funderingar inför workshopen, diskussionsämnen som du skulle vilja ta upp, eller övriga idéer.

Varmt välkommen till två inspirerande och lärorika dagar!

För mer information om workshopen, besök: www.esbri.se/workshop
För mer information om Yasuragi, besök: www.yasuragi.se
———–

3194

DELA